Selecteer een pagina

Wachtwoord wijzigen

1. Home
  2. Support
  3. Toolkit
  4. Inloggen
  5. Wachtwoord wijzigen

Wil je je wachtwoord wijzigen? Dan kun je eenvoudig zelf doen als je bent ingelogd.

• Ga met je aanwijzer op je naam staan, rechtsboven in het scherm.
  • Klik op ‘Bewerk je profiel’

Je komt nu op een scherm waarop je je profiel kunt bewerken.

• Klik op het tabblad ‘Wachtwoord’
  • Typ je huidige wachtwoord
  • Typ je nieuwe wachtwoord. Let op: het wachtwoord moet bestaan uit:
    • Minimaal 8 karakters
    • Minimaal 1 cijfer
    • Minimaal 1 speciaal karakter, zoals $ # @ !
  • Typ nogmaals het wachtwoord. Door te controleren of beide wachtwoorden gelijk zijn voorkomen we typfouten.
  • Klik op ‘Wijzigingen opslaan’ om de wijzigingen te bevestigen.